Archicad 26-FIN päivitykset Update 4 (#6002 - #6022)

Huomaa, että FIN-versioiden jakelu tapahtuu vasta INT ja muiden suurempien kielialueiden jakelun jälkeen, kun niiden toimivuus suomenkielisissä käyttöjärjestelmissä on testattu.

Varmista, että asennat tämän päivityksen joka korjaa suorituskykyyn, dokumentointiin ja yhteistyöhön liittyviä ongelmia.

Täydellinen lista parannuksista englanniksi löytyy täältä.

Päivityksen asentajat löytyvät Graphisoftin sivujen päivitykset osasta.

Päivityksissä on pieniä eroja aiemmin jaeltuihin Preview-versioihin eli niiden numerot ovat erit. Tämä ei kuitenkaan vaikuta yhteensopivuuteen, siirtyminen uudempaan onnistuu päivittämällä uuden asentajan avulla.

Archicadin Ohje-valikon, Tarkista päivitykset-ominaisuus ilmoittaa uuden version saatavuudesta.