Archicad-tilauksen (eli Subscriptionin) peruuttaminen

Vaihe 1: Valitse lisenssi(t)

• Kirjaudu sisään verkkokauppaan GSID-tunnuksellasi.
  • Siirry 'Subscriptions'/'Tilaukset' -valikkoon ja valitse 'Subscriptions'/'Tilaukset' -alavalikko oikealta.
  • Laajenna haluttu kausi/tuote klikkaamalla sen vieressä oikealla olevaa nuolta/kolmiota.
  • Valitse yksi tai useampi lisenssi peruutettavaksi.
  • Valitse 'Make Changes'/'Tee muutokset'. Cancel subscription 1.png

Vaihe 2: Peruuta lisenssi(t)

• Valituista tuotteista riippuen esiin tulee erilaisia vaihtoehtoja.
  • Valitse 'Cancel License(s)'/'Peruuta lisenssi(t)'Cancel subscription 2.png
  • Esille tulee yhteenveto peruutuksesta, joka sisältää viestin siitä, kuinka kauan lisenssi on vielä käytössä eli aktiivinen. Valitse 'Confirm Cancellation'/'Vahvista peruutus' varmistaaksesi, että lisenssi(t) on peruutettu. Cancel subscription 3.png
  • Hallintasivulla ilmoitetaan, että muutoksia on vireillä. Cancel subscription 4.png

Peruutuksen peruuttaminen

• Kirjaudu sisään verkkokauppaan GSID-tunnuksellasi.
  • Siirry 'Subscriptions'/'Tilaukset' -valikkoon ja valitse 'Subscriptions'/'Tilaukset' -alavalikko oikealta.
  • Laajenna haluttu kausi/tuote (klikkaamalla sen vieressä olevaa nuolta/kolmiota) nähdäksesi vireillä olevat muutokset. Cancel subscription 5.png
  • Valitse lisenssi
  • Napsauta 'Make Changes'/'Tee muutokset' -painiketta
  • Napsauta 'Undo'/'Peruuta'

Huomaa: Voit peruuttaa minkä tahansa vireillä olevan muutoksen milloin tahansa, kunnes muutos on viimeistelty.