SketchUp Pro -tilauksen aktivointi

Kun SketchUp Pro -tilauksesi on käsitelty, sinulle lähetetään sähköpostitse seuraavanlainen viesti.

Riippuen lisenssityypistä, tämä automaattinen viesti saattaa näyttää myös tältä.

Klikkaa"Account management portal"-linkkiä tai vaihtoehtoisesti"Manage Account"-painiketta sähköpostissasi. Jos sivun aukaiseminen internet-selaimessasi epäonnistuu, kokeile ensin päivittää sivu uudelleen ja jos tämäkään ei toimi, voit kopioida ja sijoittaa tämän internet-osoitteen internet-selaimesi osoiteriville https://ecom-prd.trimblepaas.com/ecom/portal#/subscription

Avattuasi linkin sivusto pyytää sinua kirjautumaan sisään Trimble-tilisi hallintaan. Jos sinulla on jo olemassa oleva Trimble-tili voit kirjautua sisään sen tiedoilla. Jos et ole vielä luonut itsellesi Trimble-tiliä pääset luomaan sen syöttämällä ensin sähköpostiosoitteesi. Jotta SketchUp Pro -käyttöoikeus kohdistuu oikeaan Trimble-tiliin, on tärkeää, että käytät kirjautumisessa samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit tilatessasi käyttöoikeuden.

Jos sähköpostiosoitteella ei löydy olemassa olevaa Trimble-tiliä, voit tässä vaiheessa luoda itsellesi sellaisen.

Kirjauduttuasi sisään, näet tilauksesi sivun vasemmalla puolella. Tilaukset-osio näyttää sinulle mihin tuotteisiin sinulle kaikki tilauksesi. Huomaa, että sinulla saattaa olla useitakin tilauksia samanaikaisesti yhdistettynä tiliisi. Yleensä tämänkaltainen tilanne tulee eteen silloin, kun olet ensin käyttänyt kokeiluversiota. Huomioi, että voit vierittää sivun vasenta osiota myös alaspäin. Klikkaamalla "My Products"-linkkiä näet kyseiseen tilaukseen liittyvät tuotteet ja tuotteiden tilan. Pääset tarvittaessa lataamaan myös asennuspaketin tätä kautta klikkaamalla "Download Application"-linkkiä.

Asennuspaketin latauslinkki vie sinut lataussivulle, jonka kautta pääset lataamaan tilaukseesi liittyvät tuotteet ja käyttämään selaipohjaisia palveluita, jotka liittyvät tilaamaasi tuotteeseen.

Jos haluat ladata vanhemman version SketchUp Pro:sta, voit ladata vanhemman version käyttöösi täältä. Huomioi, että SketchUp Pro -tilaukseesi sisältyy käyttöoikeus uusimpaan sekä kahteen viimeisimpään ohjelmistoversioon. Asennettuasi SketchUp Pro:n voit seurata tilauksesi tilaa myös suoraan SketchUp:in kautta. Tämä onnistuu "Help"-alasvetovalikon kautta valitsemalla "Manage License". Pääset lukemaan SketchUp Pro -asennusohjeemmetäältä. Jos tarvitset apua SketchUp Pro:n asennukseen tai käyttöönottoon, voit lähettää tukipyynnön tekniseen tukeemmetätä kautta.