Evästeiden hyväksyminen MyArchicad.comissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ratkaista evästeongelman kirjautuessasi MyArchicad.com-sivulle.

Ongelma

Yrität kirjautua MyArchicad.com-sivulle tunnuksillasi, mutta päädyt takaisin kirjautumissivulle, eikä kirjautuminen onnistu.

Syy

Kirjautuminen MyArchicad.comiin kytkeytyy GSID-kirjautumiseen. (GSID on käyttäjätunnus, jonka voit luoda osoitteessa graphisoftid.graphisoft.com). GSID-kirjautuminen luo HTTP-evästeen, jonka perusteella MyArchicad.com arvioi, onko kävijä kirjautunut GSID-verkkosivuille.

Nämä sivustot ovat eri palvelimilla, minkä takia kolmannen osapuolen evästeiden käyttö tulee olla sallittuna käytetyssä selaimessa. Tämä asetus on oletuksena päällä useimmissa selaimissa, poislukien Safari. Osa käyttäjistä on kuitenkin saattanut ottaa ominaisuuden pois päältä seurannan estämiseksi.

Ongelma saattaa vaikuttaa myös käyttäjiin, jotka käyttävät selaimessaan mainostenestolaajennusta, eivätkä ole erikseen sallineet evästeiden lataamista mainituista osoitteista.

Ratkaisu

Varmista, ettei kolmannen osapuolen evästeitä ole poistettu käytöstä verkkoselaimessasi.

Näin hyväksyt evästeet eri selaimissa

Safari

• Napsauta näytön vasemmasta yläkulmasta Safari ja valitse avattavasta valikosta Asetukset.
  • Avaa Yksityisyys-välilehti.
  • Varmista, että Estä sivustojen välinen seurantajaEstä kaikki evästeet on poistettu käytöstä.

Chrome

• Siirry Asetuksiin oikean yläkulman kolmen pisteen valikosta.
  • Vieritä alaspäin kohtaan Tietosuoja-asetukset tai Tietosuoja ja turvallisuus. Valitse luettelosta Sisältöasetukset.
  • Napsauta Evästeet ja muut sivuston tiedot ja varmista, että Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja (suositus) on käytössä.
  • Varmista, että Estä kolmannen osapuolen evästeet on poistettu käytöstä.

Firefox

• Napsauta Firefox-valikkopainiketta oikeasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.
  • Valitse vasemmalta Tietosuoja ja turvallisuus.
  • Varmista, että käytössä on Tavallinen-profiili.
  • Jos valitset profiilin Mukautettu tai Oma, varmista, ettei evästeitä ole estetty.

Edge

• Napsauta oikeaa yläkulman kolmen pisteen valikkoa ja siirry kohtaan Asetukset.
  • Siirry sivupalkin Evästeet ja sivuston käyttöoikeudet-valikkoon.
  • Varmista, että Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja (suositus) on valittuna.

Alkuperäinen artikkeli:https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/31667/