Mikä on Suomalainen Peruskirjasto?

Suomalainen Peruskirjasto on Nordic BIM Groupin tuottama ja jakelema kirjasto suomalaisille asiakkaillemme. Peruskirjastoa on kehitetty vuosien ajan vastaamaan paikallisiin geneerisiin GDL-objekti tarpeisiin. Se sisältää objekteja joita jostain syystä ei muualla maailmassa tarvita, eli esimerkiksi vain Suomessa tyypilliset ikkuna ja ovimallit. Näin ollen se on tehty täydentämään ohjelman mukana toimitettavaa Archicad-kirjastoa.

Peruskirjasto UKK

Mistä saan Peruskirjaston?

Peruskirjasto ei sisälly GRAPHISOFTin Archicad-asennuspakettiin. Tällä hetkellä sen saa käyttöönsä lataamalla osoitteesta: https://www.nordicbim.com/fi/tuotteet/archicad-kirjastot . Löydät täältä myös tarkemman ohjeen, joka kertoo kirjaston sisällöstä.

Tiedotamme päivityksistä uutiskirjeemme tilaajille, sivuillamme sekä ArchiMAD-kerholehdessä.

Minkä version tarvitsen?

Tarvitset vain uusimman Peruskirjaston uusimpaan Archicadiin. Numero tarkoittaa vanhinta Archicad-versiota jolla kirjasto toimii. Uusin versio kattaa kaikki vanhemmat, soveltuvin osin. Kirjasto on tehty niin, että sen sisältämät objektit ovat yhteensopivia uudempien versioiden kanssa. Älä siis käytä vanhempaa Peruskirjastoa uuden Archicad-version kanssa!