Trimble ID -käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Vaihtaaksesi Trimble ID-käyttäjätunnukseesi liitetyn sähköpostiosoitteen, toimi näin.

1. Mene osoitteeseen myprofile.trimble.com
  2. Kirjaudu sisään tällä hetkellä käytössäsi olevalla TrimbleID:llä
  3. Valitse "Account management"-osiosta "Change email address" Näet "Email Addresss"-kohdassa nykyisen sähköpostiosoitteesi.
  4. Vahvista, että haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi painamalla "Change email address"-painiketta.
  5. Syötä vielä salasanasi vahvistaaksesi, että haluat muuttaa nykyistä sähköpostiosoitettasi ja paina "Sign in"-painiketta
  6. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi ja paina "Send Code"-painiketta. Järjestelmä lähettää sinulle uuteen sähköpostiosoitteeseesi koodin, jonka avulla varmennat uuden sähköpostiosoitteen seuraavassa vaiheessa.
  7. Avaa sähköposti, jonka järjestelmä on sinulle lähettänyt automaattisesti. Sähköposti on lähetetty osoitteesta no-reply@account.trimble.com.

8. Poimi verifiointikoodi ja syötä se sille varattuun kenttään. Paina tämän jälkeen "Submit"-painiketta.
  9. Lopuksi, paina "Yes, Change"-painiketta, jonka jälkeen olet vaihtanut TrimbleID-sähköpostiosoitteesi.

Alkuperäinen ohje löytyy SketchUpin sivuilta tästä linkistä ( aiheeseen on voinut tulla muutoksia).