Archicad 27.1.0 Update ja muutoksia Archicad tuotepäivitysten nimeämisessä

Archicad 27.1.0 päivitys on nyt saatavilla kaikille kieliversioille.

Tämä päivitys on hyvä asentaa, koska se korjaa suorituskykyyn ja dokumentointiin liittyviä ongelmia. Täydellinen lista parannuksista englanniksi löytyy täältä.

Päivityksen asentajat löytyvät Graphisoftin sivujen päivitykset osasta.

Archicadin Tarkista päivitykset-ominaisuus ilmoittaa uuden version saatavuudesta.

Alkaen Archicad 27 versiosta päivitysten nimeäminen ja jakelu muuttuu. Hotfix korjauksia julkaistaan tiheämmin ja mahdollisesti myös uusia ominaisuuksia sisältäviä Update päivityksiä satunnaisemmin. Haluamme toimittaa arvoa asiakkaillemme jatkuvammin, nopeampien korjausten muodossa, ja säilyttäen paremmin tiimityöskentely yhteensopivuuden. Alla esimerkkiluettelo asian selventämiseksi.

Uusi julkinen nimeämistapa:

Archicad 27 (Archicad 27.0.0)

Archicad 27.1.0 Update

Archicad 27.1.1 Hotfix

Archicad 27.1.2 Hotfix

Archicad 27.2.0 Update

Archicad 27.2.1 Hotfix

Huomaa, että saman Update päivityksen aikana julkaistut Hotfix päivitykset ovat keskenään yhteensopivia tiimityötä käytettäessä, eli ne voi asentaa milloin vain. Sama tiimin jäsenten yhtäaikainen Update päivitys on kuitenkin edellytys samassa tiimiprojektissa työskentelyyn. Esimerkiksi, nyt julkaistu Archicad 27.1.0 on yhteensopiva 27.1.1 ja 27.1.2 kanssa, muttei 27.2.0 tai 27.2.1 eikä alkuperäisen (27.0.0) kanssa.