Archicad 27.1.2 (build 4060) Hotfix on ilmestynyt osalle kieliversioista

Archicad 27.1.2 (build 4060) Hotfix on saatavilla INT, USA, UKI, AUS, NZE, GER ja AUT versioille. FRA, ITA, NED ja NOR paketit julkaistaan tällä viikolla, ja loput kieliversiot toimitetaan helmikuun alussa.

Tämä Archicad 27 Hotfix sisältää korjauksia macOS yhteensopivuus, Kirjasto, ja Tiimityön ongelmiin. Kaikki parannukset löytyvät täältä.

Päivityksen asentajat löytyvät sivujemme Päivitykset osasta.

On tärkeä huomata, että Archicad 27.1.2 Hotfix asentaja sisältää kaikki aikaisemmat Archicad 27 päivitykset ja HotFixit.

Archicad 27.1.2 Hotfix asennus (build 4060), säilyttää tiimityö yhteensopivuuden Archicad versioiden 27.1.0 (build 4001) ja 27.1.1 (build 4030) kanssa.

Archicadin "Tarkista päivitykset" ominaisuus ilmoittaa käyttäjille version saatavuudesta.