Käyttäjätunnusten luominen ja koulutuksiin ilmoittautuminen

Sivuiltamme Nordic BIM Group Finland – Succeeding Together otsikkopalkin oikeasta yläkulmasta löydät harmaan hahmon kuvakkeen, ja sen alta välilehdet: Oma sivu, Luo tunnukset ja Kirjaudu sisään.

Koulutuksiin ja demoihin ilmoittautuminen lyhyesti:

1. Luo tunnukset järjestelmään
  2. Kirjaudu sisään
  3. Ilmoittaudu haluamiisi koulutuksiin Koulutuskalenteri - Nordic BIM Group Finland
  4. Oma sivu näyttää yleiskatsauksen koulutuksista, joihin olet ilmoittautunut sekä mahdolliset jonotuslistat ja aiemmin suorittamasi koulutukset.

Näyttökuva 2023-12-14 kello 12.15.20.png

1. Luo tunnukset järjestelmään

Ilmoittautuaksesi koulutuksiin tai demoihin, tai käyttääksesi kerhon sisältöaluetta, sinun on rekisteröidyttävä eli luotava käyttäjätunnukset järjestelmäämme.

Täytä lomake: Nordic BIM Group - Rekisteröidy käyttäjäksi

Näyttökuva 2023-12-14 kello 12.16.20.png

Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat järjestelmästä sähköpostiisi automaattisen ”Luo tunnus” -sähköpostin. Luo tunnukset ja salasana itsellesi, sekä laita ne muistiin itsellesi.

Jos rekisteröitymisen jälkeen et kuitenkaan saa järjestelmän automaattista "Luo tunnus" -sähköpostia, niin ota meihin yhteyttä koulutus.fi@nordicbim.com., jotta voimme lähettää sen sinulle manuaalisesti.

Yksityisyyssyistä jokaisen koulutukseen, demoon tai on-demand -koulutukseen osallistuvan henkilön tulee luoda oma käyttäjätili.

2. Kirjaudu sisään

Luotuasi henkilökohtaiset tunnukset kirjaudu sisään, jos järjestelmä ei automaattisesti kirjannut sinua sisään luotuasi tunnukset.

Näyttökuva 2023-12-20 kello 9.23.19.png

Huomioithan että olet sisään kirjautuneena niin kauan, kunnes joko kirjaudut ulos tai et ole päivittänyt selainta. Muistathan kirjautua ulos, jos samaa tietokonetta käyttää useampi henkilö. Ulos pääset kirjautumaan “Oma sivu -sivun Kirjaudu ulos -painiketta painamalla.

3. Ilmoittaudu haluamiisi koulutuksiin

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään järjestelmäämme, pääset ilmoittautumaan koulutuksiimme ja demoihin. Tulevat koulutukset näet koulutuskalenteristamme, ja kun painat Lue lisää -painiketta, pääset lukemaan lisätiedot kyseisestä koulutuksesta. Sivun alaosassa näet kaikki kyseisen koulutuksen ajankohdat, ja voit ilmoittautua koulutukseen Ilmoittaudu -painikkeen kautta, kun olet kirjautuneena.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen Ilmoittautumisvahvistus -viestin. Mikäli et saa sähköpostiisi viestiä muutaman minuutin kuluessa ole meihin yhteydessä niin tarkastamme että ilmoittautumisesi haluaamasi koulutukseen on onnistunut. koulutus.fi@nordicbim.com.

MicrosoftTeams-image (4) kopio.png

Huomaa! Jos et ole kirjautuneena sisään sivuillemme ei Ilmoittaudu -painike ole näkyvissä. Pääset kirjautumaan sisään Kirjaudu sisään -painikkeen kautta tai rekisteröitymään Rekisteröidy -painikkeen kautta.

MicrosoftTeams-image (4).png

4. Oma sivu

Omalta sivulta löydät yleiskatsauksen koulutuksista, joihin olet ilmoittautunut, mahdolliset jonotuslistat sekä aiemmin suorittamasi koulutukset.

Jos yritykselläsi on kerhojäsenyys, näet jäljellä olevat kerhokoulutuspaikat ilmoittautumisen vahvistuksen valintaruudussa sekä ”Omalla sivulla.” Kun haluat käyttää yrityksesi kerhokoulutuspaikan, laita ruksi valintaruutuun ”Käytä kerhokoulutus.” Mikäli yrityksellä ei ole kerhojäsenyyteen kuuluvia paikkoja jäljellä, ei valintaruutua ole. Valintaruutu ei näy myöskään koulutuksissa, joihin kerhokoulutuspaikkaa ei voi käyttää.

Olethan myyntiimme yhteydessä, mikäli yrityksenne on käyttänyt kerhojäsenyyteen kuuluvat kaksi kerhokoulutusta, jotta voimme tehdä tarjouksen sinulle haluamastasi koulutuksesta. Ota yhteyttä myyntitiimiin – Nordic BIM Group Finland

Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä koulutus.fi@nordicbim.com.