Asiakirjan allekirjoittaminen Visma Signissa

Tämä artikkeli kertoo, miten voit allekirjoittaa asiakirjan Visma Sign -palvelussa.

Avaa sähköpostiviesti, jonka otsikko on "Nordic BIM Finland Oy kutsuu allekirjoittamaan asiakirjan xxx". Kutsu on voimassa yhden (1) kuukauden.

Kopioi salasanakentästä numerokoodi, ja klikkaa "Siirry allekirjoittamaan".

Liitä kopioimasi salasana Asiakirjan salana -kenttään, ja klikkaa "Avaa asiakirja".

Voit esikatsella ja ladata asiakirjan, tai lähettää palvelun kautta viestin allekirjoittamaan kutsujalle. Mikäli asiakirja on kunnossa, klikkaa "Siirry tunnistautumaan", ja palvelu ohjaa sinut vahvaan tunnistautumiseen.

Vahva tunnistautuminen on pakollista ennen allekirjoittamista.

Tunnistautumisen jälkeen pääset allekirjoittamaan asiakirjan. Klikkaa "Allekirjoita asiakirja".

Vihreä ok-merkki kertoo, että kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan, ja se on voimassa. Voit ladata allekirjoitetun asiakirjan.