BIMx:n uusi ominaisuus, Vaihda 3D-malli

Vaihda 3D-malli -ominaisuus on käytössä BIMx:n mobiili-, työpöytä- ja verkkoselainversioissa 18.4.2024 alkaen. Sen avulla eri tarkoituksiin tehtyjen 3D-mallien välillä siirtyminen on nyt aiempaa sujuvampaa.

Parempi tuki näkymien asetuksille

Vaihda 3D-malli tukee suunnitelmavaihtoehtoja, tasoyhdistelmiä, muutosvaiheiden esityksiä, rakenteen esittämistä, esitystapoja sekä ehdollisia esitystapoja, ja helpottaa siten mallien vertailua.

Yhtenäinen visualisointikokemus

Yksi hyödyistä on eri mallien yhtenäinen visualisointi. Toiminnon avulla käyttäjä voi säilyttää kameran sijainnin, auringon asetukset, varjostukset, näkökartion ja leikkaustasot siirryttäessä mallien välillä.

Selkeämpi navigointi

Uusi navigointimahdollisuus suoraviivaistaa mallien vertailua; nyt käyttäjä voi pysyä virtuaalitilassa, koska näkymiä ei tarvitse hakea hypermallin sisällöstä.

Hae uusin BIMx-mobiiliappi Apple App Store:sta tai Google Play:sta, BIMx-työpöytäversio Apple App Store:sta tai Microsoft Store:sta, ja vieraile BIMx Model Transfer -sivuilla tutustuaksesi selain-versioon.