Apua Archicad-työskentelyyn ja yleisimpiin ongelmiin

Archicadistä on saatavilla paljon tietoa, ohjeita ja niksejä, niin suomeksi kuin englanniksikin. Parhaimmat paikat tiedonjanon sammuttamiseksi suomen kielellä on Nordic BIM Group Finlandin nettisivut, käsikirjat ja koulutukset.

GRAPHISOFT tarjoaa lisäksi englanninkielisen Graphisoft Communityn, josta löytyy kattavasti tietoa ohjelmiston sujuvaan käyttöön.

Archicad

Ohje -toiminto

Klikkaa hiiren oikealla mitä tahansa käyttöliittymän elementtiä, ja paina Ohje-linkkiä. Toiminto näyttää aiheeseen liittyvät artikkelit GRAPHISOFTin sivuilta (englanniksi). Toiminto vaatii internet-yhteyden tai Offline Helpin. Lataa Offline Help joko asennuksen yhteydessä tai jälkikäteen.

Ohje -valikko yläpalkissa

Archicad > Ohje > Sisältöä Verkossa > näyttää versiokohtaiset tärkeimmät linkit

GRAPHISOFT

GRAPHISOFT Community

https://community.graphisoft.com/t5/International/ct-p/EN

GRAPHISOFT Learn

https://learn.graphisoft.com/

Archicad YouTube channel

https://www.youtube.com/user/Archicad