Yrityksen GSID-tilin ylläpitäjän eli adminin vaihtaminen

GSID-palvelu login

Graphisoftin yritystilillä on jokaisessa asiakasyrityksessä yksi pääkäyttäjä eli admin. Muista, että on tärkeää pitää admin-tiedot ajan tasalla.

Oletuksena admin on yritystilin perustanut henkilö, eli henkilö, joka on ensimmäisenä hankkinut lisenssin yritykseen ja täten ollut tilin ensimmäinen jäsen.

Mikäli admin tai tiedot vaihtuvat, yrityksen tulee muistaa (Graphisoftin käyttöehtojen mukaisesti) päivittää tiedot.

Yritystilin admin on vastuussa lisenssien ja tilin jäsenten hallinnasta, eli lisenssien osoittamisesta, tilaamisesta sekä työntekijöiden kutsumisesta tilille.

Mikäli Nordic BIM Groupin täytyy tilata ylläpitäjän vaihto ottamalla asiakkaan puolesta yhteyttä Graphisoftiin, syntyy kuluja ja viivettä. Muutoksessa voi kestää, ja pahimmillaan lisenssien ja muiden Graphisoftin palvelujen käyttö voi estyä. Asia etenee ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Yritystilin admin käyttäjä voi kutsua toisen käyttäjän adminiksi , tutustu ohjeeseen tästä.