Tarkista ohjelmistopohjaisen vuokralisenssin uusimisen yhteydessä

Lisenssi on saattanut edellisen vuokran päätyttyä jäädä koneelle, jota ei enää ole tai jolle ei päästä. Lisenssin tilan voi tarkistaa kirjautumalla yrityksen tilille. Mikäli lisenssi on jo koneella, sen voi päivittää käyttöön Licence manager tool -ohjelmalla, kun uusi vuokra on tilattu. Lisenssin voi vapauttaa koneelta (Upload) ja sen jälkeen ladata (Download) toiselle koneelle.

Jos koneelle ei ole pääsyä tai sen käyttöjärjestelmä on asennettu uudestaan, on lisenssi jumissa koneella eikä sitä saada käyttöön. Tällaisessa tilanteessa pyydämme olemaan meihin yhteydessä, niin tilaamme vuokralisenssin uutena lisenssinä.

Uusi lisenssi tulee aina saatavaksi yritystilin Admin-käyttäjälle "Admin only" -tunnuksella. Oletuksena lisenssin voi aktivoida koneelle vain Admin-käyttäjän GSID-tunnuksilla. Admin voi muuttaa lisenssin saatavaksi tietylle käyttäjälle tai kaikille käyttäjille.

Linkki yritystilille, käyttäjien, palvelujen ja lisenssien hallintaan:

https://graphisoftid.graphisoft.com/

Yritystilin kautta ei voi vapauttaa koneelle ladattua lisenssiä.

Ohjeita lisenssin hallinnasta GRAPHISOFTin sivuilla:

https://helpcenter.graphisoft.com/user-guide/63522/

Lisenssinhallinnasta suomeksi:

https://supportfi.nordicbim.com/hc/fi/articles/8238134957074-Mik%C3%A4-on-Graphisoft-ID-