Archicad Ylläpito eli Software Service Agreement (SSA)-sopimuksen hyödyistä

Graphisoft ja NBG tarjoavat asiakkailleen lisäominaisuuksia Archicad-ylläpitosopimuksen kautta. Edut ja hyödyt vaihtelevat alueittain ja versioittain. Esimerkkeinä mainittakoon erikseen ladattavissa oleva 500 valmiiksi määritellyn Cinerender-materiaalin lisämateriaaliluettelo, Library PartMaker, EcoDesigner Star energia-analyysi ja Redshift renderointimoottori.

Hyödyt on tehty kannustamaan uusimman version mahdollisimman aikaiseen käyttöönottoon.

Lisäetujen lisenssi on "dynaaminen", eli ottaessaan uuden version käyttöön Archicadin pääkäyttäjä eli Graphisoft-yritystilin ylläpitäjä hyväksyy samalla uusimman version käyttöehdot, ja päästää yrityksen käyttäjät nauttimaan eduista.

Sekä Library PartMaker, EcoDesigner että Redshift asentuvat ohjelman mukana, mutta ovat käytössä vain jos lisenssi on ylläpidossa ja uusin versio on otettu käyttöön. Linkki lisämateriaalien lataukseen on piilossa jos ylläpitosopimusta ei ole.