Archicad 26 päivitys 5 on julkaistu

Archicad 26 -päivitykset (#7006, 7007) ovat nyt ladattavissa kaikkiin kieliversioihin.

Esikatseluversion ja lopullisen version välillä on joitakin muutoksia, joten näiden kahden järjestysnumerot eroavat hieman toisistaan. Ei ole väliä, kumman version olet asentanut. Asentamalla lopullisen version siirryt käyttämään uusinta mahdollista päivitysversiota.

Päivitys sisältää tärkeitä korjauksia. Huomaathan, että kyseessä on päivitys, ei Hotfix. Tämä vaikuttaa Tiimityö-yhteensopivuuteen – Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien samaa projektia tekevien on käytettävä samaa versiota.

Mitä korjauksia Archicad 26 päivitys 5 sisältää?

Alla muutamia esimerkkejä korjauksista:

• MacOS 14 Sonoma -käyttäjillä Backspace- tai Delete-näppäimen painalluksen ja Caps Lock:n käytön yhteydessä esiintynyt kaatuminen on korjattu.
  • Shift-näppäin ei enää jää päälle, kun se on pidetty alaspainettuna ja kohdevalikko on avattu
  • Tiimityössä käsin planssilta toiselle siirtyessä tasoyhdistelmä ei vaihdu enää Muuksi (Custom-tilaan)
  • Tiimityön Vie ja Hae -prosesseissa aiheutunut viallisten kirjastojen aiheuttama kaatuminen on korjattu

Kattava lista korjauksista löytyy Tehdyt parannukset -sivuilta.

Archicadin Tarkista päivitykset -ominaisuus ilmoittaa uuden version saatavuudesta, mikäli käyttäjä on sallinut päivitysten saatavuuden tarkistuksen.

Archicad 26 päivitys 5 tukee uutta pilvipohjaista lisensointia

Tämä Archicad 26 -päivitys lisää tuen pilvipohjaiselle lisensoinnille. Tästä ominaisuudesta kerrotaan lisää seuraavissa Graphisoft Community -artikkeleissa (englanniksi).