Archicad tukiehdot

Ylläpitosopimus

Olemme päättäneet sisällyttää tuen ilmaiseksi kaikille asiakkaillemme, joilla on voimassa oleva Archicad-ylläpitosopimus, ja jotka ovat osallistuneet ohjelmiston käyttöön ja kysymykseen liittyville kursseillemme.

Sopimus koskee Archicadin uusinta sekä kahta edellistä versiota.

"Archicadiin liittyviin muihin tuotteisiin ja laajennuksiin tai lisäosiin sovelletaan erillisiä sopimuksia.  Niihin ei sisälly automaattisesti tukea, kuten Archicad-ylläpitosopimuksessa."

Mitä on tekninen tuki ja miten sen sisältö määritellään?

Ensisijainen tehtävämme on auttaa asiakkaitamme oppimaan käyttämään työkaluja ja toimintoja itse, jotta he voivat tehdä työnsä tehokkaasti.

Tuki auttaa yksittäisissä kysymyksissä toiminnallisuudesta ja työkaluista, joiden käyttöön käyttäjää on opetettu.

• Tuessa vastataan asennus-, lisensointi- ja käyttöjärjestelmän tai tietokoneen vaatimuksiin liittyviin kysymyksiin ja annetaan niihin liittyviä ohjeita.
  • Ohjelmiston teknisten ongelmien vianmääritysohjeiden antaminen
  • Tukea tarjotaan puhelimitse tai sähköpostitse. Näytön jakamista käytetään vain, jos pidämme sitä ehdottoman välttämättömänä asian ratkaisemiseksi.
  • Vastauksissamme voidaan viitata koulutusmateriaaleihin,käsikirjoihin tai vinkkeihin asioista. Näitä löytyy resurssikeskuksessamme, käyttöoppaissa,GRAPHISOFT-yhteisössä, videoissa tai muissa asiakirjoissa.

Mitä ei sisälly tukipalveluumme?

• Tarvittavien lisäosien tai asetusten asentaminen ja tarkistaminen.
  • Kurssit tai koulutus esimerkiksi siitä, miten yksityiskohtia käytetään askel askeleelta työkalulla tai työtehtävän tekemiseen (kuten monimutkaisten kattorakenteiden piirtämiseen tai omien kaiteiden ja esineiden luomiseen).
  • Suunnittelu-, rakennus- tai piirustusapu.
  • Toimistoihin mukautettujen aloituspohjien, mallien ja työprosessien valmistelu.
  • Projektien ja tiedostojen jäsentäminen ja siistiminen sekä vanhojen tiedostojen muuntaminen uudemmiksi versioiksi.
  • Yksittäisten käyttäjien tai asiakkaiden sisällön ja asetusten mukautukset ja asettelut, jotka ylittävät sen, mitä asennuksen yhteydessä oletusarvoisesti sisällytetään.

Ota yhteyttä: Lähetä meille tukipyyntö tai soita 020 741 9713 arkisin kello 9.00-16.00. Jos kysymyksen aihe jää tuen ulkopuolelle, siitä ilmoitetaan vastauksessamme.